Tot en marxa per la tercera edició del Trofeu Timoner al Club Nàutic d’Arenys de Mar

Tot en marxa per la tercera edició del Trofeu Timoner al Club Nàutic d’Arenys de Mar

09.04.2016 - El Trofeu Timoner, una regata de promoció i oberta a totes les embarcacions de vela de creuer, arriba aquest 2016 a la seva tercera edició amb un total de sis proves que es disputaran en aigües properes a Arenys de Mar.

El trofeu, que organitza el CN d’Arenys de Mar, començarà el diumenge 1 de maig. Tal com s’especifica a l’anunci de regata, durant els mesos de maig, juny, setembre, octubre i novembre se celebraran les altres proves. Les inscripcions ja estan obertes.

Amb l’objectiu de promocionar la navegació a tot tipus de vaixells i categories, amb o sense experiència prèvia en competició, la regata està adreçada a les embarcacions de creuer amb tripulacions complertes, solitari, solitari a dos i solitari a tres. És ideal per a navegants que, més que competir, el que volen és gaudir, millorar i practicar les seves tècniques.

 

Sessions de 'coaching' per millorar les tècniques de navegació

Precisament per acomplir aquest últim punt, el Club Nàutic d’Arenys de Mar prepararà al llarg del trofeu diverses sessions de coaching amb navegants experts validats pel mateix club. El primer dia de regata, els participants podran formar part d’un equip de vaixells que rebran l’assessorament d’un coach, i que competiran amb altres equips i els seus respectius coaches.

Gràcies a la seva àmplia experiència, els tècnics podran ensenyar als participants del Trofeu Timoner a explotar de la millor manera totes les possibilitats de l'embarcació.

Paral·lelament a aquestes sessions, i també en el marc del Trofeu Timoner, Quantum Sails Europe oferirà una xerrada al Club sobre el trimatge de veles per la navegació. Una píndola més de formació per tots aquells navegants novells o més experimentats que vulguin aprofundir en aquest coneixement. La xerrada, que se celebrarà el diumenge 1 de maig a les 10.00 h del matí, serà impartida per Carles Rodríguez, tècnic i navegant expert de l’empresa Quantum. Les inscripcions es poden realitzar a través del web.