Comment

Ioga al CNAM

Al Club Nàutic d’Arenys de Mar no deixem mai de fer activitats. Aquest hivern ens iniciem amb el Ioga.El ioga té molts beneficis, tant a nivell físic com emocional i des del Club us convidem a fer un Ioga integral.

Comment

Comment

Havaneres

Aquest proper dissabte 2 de setembre t'esperem a la piscina del Club, a partir de les 22:00 hores, per gaudir, com cada any, de les havaneres.

Comment

Comment

VI Trofeu Emili Lledó

El matí de diumenge s'ha llevat amb un garbí de 8 nusos constants que anunciaven un dia de regata com cal. Bora les 11 h s'ha donat la primera sortida, amb una intensitat de 12 nusos estables.

Comment

Comment

Bateig de vela al CNAM

Les activitats al Club Nàutic d'Arenys de Mar no paren mai, sempre estem actius, a disposició per a tothom que vulgui conèixer el mar i la vela de la millor manera possible. Els nostres monitors són tècnics ben qualificats que us faran gaudir d'aquest gran esport.

Comment

Comment

Palamós Optimist Trophy

Aquest cap de setmana passat  s'ha celebrat el Palamós Optimist Trophy on han participat els Optimist del Grup 1, en total han participat més de 540 embarcacions de 28 nacionalitats diferents

Comment

Comment

Tercer dia del 42è Campionat Interclubs

Després de la tempesta bé la calma, i és que en aquest tercer dia del Campionat Interclubs els protagonistes han estat el sol i la manca de vent, de totes maneres, s'ha pogut realitzar la travessa a Blanes i una regata de bastons.

Comment

Comment

Entrevista a en Francesc Minguella "Cisco"

En Cisco és el responsable del Restaurant del Nàutic, la majoria de vosaltres ja el coneixeu, fa molts anys que treballa pel Restaurant del Club. Durant tot aquest temps ha treballat amb molta estima envers els Socis i el propi Restaurant, i ara que n’és el responsable no podia ser menys. Des de ben petit que s’ha dedicat aquest ofici i segons ens comenta, treballar al Nàutic és un gran plaer.

Comment