La BNAM fa dos anys

Us animeu a participar al concurs dels 2 anys de la BNAM? Penjant una foto a l'Instagram amb el hashtag #bnam2anys i etiquetar també el perfil de la @basenauticaarenys i participareu al sorteig d'una sessió de 2 hores amb instructor/a de Catamarà o windsurf a escollir.

Read More
Oriol Ferranbnam
La BNAM s'omple de patins

Una quinzena de patins es van concentrar, dissabte passat, a la Base Nàutica Arenys de Mar per participar a la travessa organitzada en el marc de la V Festa de la Mar que compta amb la col·laboració del CNAM.

Read More
Oriol Ferranbnam
El CNAM participa activament a la Festa de la Mar

EL CNAM dóna suport i acollirà algunes de les activitats programades en el marc de la V Festa de la Mar que organitza, entre el 24 de maig i el 2 de juny, la Federació Catalana de Cultura i Patrimoni Marítim i Fluvial. és previst que més de cinquanta barques tradicionals i vaixells clàssics siguin al Port d’Arenys durant aquestres dates.

Read More
Reixit Trofeu Cornudella al Balís

El Balís ha organitzat amb èxit una nova edició del Trofeu Cornudella, un regata de multi classes que esdevé una referència per la gran quantitat de regatistes i aficionats que convoca. La representació arenyenca va ser completa amb pràcticament tota la flota de Làser

Read More
Oriol Ferranbnam, laser
La tortuga Niki ja torna a nedar

La tortuga que els navegants de la Copa Synera i l’equip tècnic del CNAM van rescatar la tardor de 2016 davant d’Arenys va ser una de les protagonistes de l’alliberament de tortugues marines que el CRAM va fer diumenge a la Platja del Cavaió.

Read More
Oriol Ferranlaser