'Obres obertes' al CNAM

Per donar a conèixer les obres de reforma del pantalans del Club Nàutic d’Arenys de Mar es preparen unes jornades de portes obertes i visites comentades als diferents llocson s’està treballant.

Read More
Oriol Ferran
Interclubs 2019

El Club Nàutic d’Arenys de Mar conjuntament amb el Reial Club Nàutic de Barcelona, el Reial Club Marítim de Barcelona i el Club Nàutic El Balís organitzen la 44a edició del Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives. El programa de regates es previst pel caps de setmana del 2/3 i 9/10 de març.

Read More
Oriol Ferranbnam
Sopar de la pesca 2018

La flota de pesca ha celebar el seu tradicional sopar de fi de temporada que coincideix en les dates per fer una celebració nadalenca de les embarcacions i tripulacions pescaires del club.

Read More
Oriol Ferranbnam
El CNAM amb la Marató

El proper diumenge 16 de desembre, el Club Nàutic es solidaritza amb la Marató de TV3. Es tracta d'una jornada oberta per tothom, on podrem compartir una tassa de xocolata calenta, i seguidament sortir a navegar tots plegats

Read More
Oriol Ferranbnam
Els Laser a Salou

Aquest cap de setmana l’equip de Laser del CNAM ha participat al trofeig Halloween organitzat pel Club Nàutic de Salou. Dues jornades ben diferents des de l’aspecte de vent. Dissabte amb poc vent i diumenge amb vent.

Read More
Oriol Ferranbnam