Comment

El Club celebra el Sopar de Nadal

Tots els socis del Club Nàutic d’Arenys de Mar es van reunir ahir 16 de desembre al Saló Social per celebrar el Sopar de Nadal, on es van guardonar els 20 regatistes i navegants més destacats de l’any

Comment

Comment

Navega amb la Marató

El pròxim diumenge 17 de desembre, el Club Nàutic d'Arenys de Mar amb col·laboració del Club Nàutic El Balís, organitzarem una jornada solidària navegant amb tot tipus d'embarcacions.

Comment

Comment

Halloween Race

Durant aquest cap de setmana passat, 18 i 19 de novembre, el Club Nàutic de Salou ha organitzat una nova edició de la Regata Halloween Race,

Comment

Comment

Campionat de Catalunya RI

Aquest cap de setmana passat 14 i 15 d’octubre, es va disputar al Club Nàutic d’Arenys de Mar el Campionat de Catalunya per embarcacions amb certificat de ràting RI, Solitari o A2.

Comment

Comment

4a REGATA COPA SYNERA

Aquest cap de setmana passat s'ha disputat al Club Nàutic d'Arenys de Mar, la 4 Copa Synera, on van participar un total de 12 embarcacions.

Comment

Comment

Manifest de la FCV

Davant dels greus esdeveniments que s'està vivint aquests dies a Catalunya, el Club Nàutic d'Arenys de Mar vol manifestar la seva adhesió a les Institucions catalanes i subscriu el Manifest publicat per la Federació Catalana de Vela.

Comment

Comment

Ioga al CNAM

Al Club Nàutic d’Arenys de Mar no deixem mai de fer activitats. Aquest hivern ens iniciem amb el Ioga.El ioga té molts beneficis, tant a nivell físic com emocional i des del Club us convidem a fer un Ioga integral.

Comment

Comment

Havaneres

Aquest proper dissabte 2 de setembre t'esperem a la piscina del Club, a partir de les 22:00 hores, per gaudir, com cada any, de les havaneres.

Comment