Navegar té premi!

El CNAM s’adhereix a la proposta conjunta de 27 ports esportius catalans que participen per sisè any consecutiu en la promoció ‘Navegar té premi. Amarra Gratis!’ impulsada per l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET).

Read More
Oriol Ferran
Nits de jazz al CNAM

Aquest divendres comença el primer dels quatre concerts programats per la Cia de Jazz Natural al CNAM. Durant tots els divendres d’aquest mes d’abril hi ha programació de concerts de jazz a la nau de vidre de la vela lleugera.

Read More
Oriol Ferranbnam, laser
El "Rats on fire" guanya l’Interclubs-Jordi Vives

Rats on Fire, de Rafael Carbonell (CN Arenys de Mar), s’ha emportat el títol del Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives en ORC. Baldufa Tres, de Santiago Pérez (Reial Club Nàutic Barcelona) ha estat el guanyador en la categoria de Solitaris, en una regata plena d’emocions on el temps ha acompanyat en tot moment. El Reial Club Nàutic de Barcelona ha guanyat el Trofeu Jordi Vives per a equips

Read More
Oriol Ferraninterclubs
Calçotada 2019

Tornem a celebrar i fer coincidir l’arribada de la primavera amb una calçotada al club. Enguany serà el dissabte, 16 de març, a la cafeteria i terrassa del club.

Read More
Oriol Ferranbnam
'Obres obertes' al CNAM

Per donar a conèixer les obres de reforma del pantalans del Club Nàutic d’Arenys de Mar es preparen unes jornades de portes obertes i visites comentades als diferents llocson s’està treballant.

Read More
Oriol Ferran
Interclubs 2019

El Club Nàutic d’Arenys de Mar conjuntament amb el Reial Club Nàutic de Barcelona, el Reial Club Marítim de Barcelona i el Club Nàutic El Balís organitzen la 44a edició del Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives. El programa de regates es previst pel caps de setmana del 2/3 i 9/10 de març.

Read More
Oriol Ferranbnam