Nova concessió

anchor_icon.png

NOUS AMARRADORS AL CLUB NÀUTIC D’ARENYS DE MAR

El Club Nàutic d’Arenys de Mar ha obtingut la concessió de la gestió de la dàrsena esportiva situada al Port d’Arenys de Mar per 25 anys més. Aquesta nova concessió va lligada a un projecte de modernització i optimització de les instal·lacions. Les actuacions que s'han de realitzar del projecte del CNAM estan subjectes al Pla especial del port i es faran en diverses etapes amb una inversió de 6.2 milions d’euros.

La tardor de 2018 s’han iniciat les obres de la superfície de l’aigua on es fa una remodelació dels amarradors actuals, passant a tenir 23.659 m2 de superfície d’aigua amb 374 amarradors de diferents tipologies entre 8.5 i 26 metres d’eslora que s’ordenaran per eslores i amb els quals s’incorporaran noves torretes de serveis d’aigua i llum. A la palanca 1 es crearà una plataforma per ubicar la motonàutica i les embarcacions de rem.

Imatge de la Terrassa del bar del club social

La segona fase de les obres serà al mes d’octubre del 2019, està previst fer una reforma a l’Edifici Social, canviant la cafeteria de lloc, fent més terrasses, remodelant la piscina, també es construirà un gimnàs i una pista de pàdel.

El projecte també preveu fer una marina seca de 168 amarradors, s’iniciarà una primera línia de 84 amarradors que poden créixer en una segona línia més endavant.

L'actual palanca 5 del nostre Club estarà destinada al servei de charter, i també disposarà d’una grua pel remolc i varada d’embarcacions. 

Imatge nous espais al Moll de Llevant (l'actual palanca 5)

Amb totes les noves instal·lacions també oferirem més serveis als nostres socis i als transeünts, hi haurà un nou servei de bugaderia, lloguer de bicicletes i marina seca, amb importants descomptes pels Socis del nostre Club.

El Club també vol fomentar l’activitat formativa i les activitats nàutiques com el creuer, la vela, el rem i la pesca esportiva. En aquesta línia la nostra Base Nàutica situada a la platja de la Picòrdia ja treballa per fomentar esports com el caiac, el pàdel i el windsurf.

Totes aquestes remodelacions permetran una millora en les instal·lacions del Club i en els serveis destinats als socis i transeünts. 

 

IMATGE DISTRIBUCIÓ NOUS ESPAIS

 

MESURES DELS FUTURS AMARRADORS I MIDA MÀXIMA PER EMBARCACIÓ

CONDICIONS I PREUS

mesures i preus .jpg

Consultar a:

comercial@cnarenys.com o 937 921 600