ACTIVITATS SOCIALS

Buttons.png

En aquest apartat trobaràs totes les activitats i esdeveniments que organitza el Club per fomentar la cultura i els esports marítims.

DESTACATS

berenar_de_Nadal_2014_4.gif

SOPAR DEL CLUB

De cara a Nadal, preparem el sopar del Club. Ens reunirem per premiar els esportistes més destacats i celebrar tots junts les festes amb sopar, cava, rifa d'un pernil i regals per a tothom.

Xerrades al CN Arenys de Mar

XERRADES I SEMINARIS

El Club organitza xerrades i seminaris pels socis sobre temes nàutics amb la participació de reconeguts personatges del món de la vela i la nàutica que expliquen experiències personals.

sardinada

SARDINADA POPULAR

És la trobada més esperada de tot l'estiu. La tradicional sardinada popular se celebra el mes de juliol o agost a l'esplanada de la Vela Lleugera. El plat principal, la sardina, té els millors acompanyaments!

JORNADA DE PORTES OBERTES

Cada any obrim les nostres portes a tots els públics i organitzem activitats nàutiques gratuïtes perquè descobreixis el Club. Fes caiac, embarca't a un Raquero o passeja per la fira nàutica i d'artesania!

revetlla-sant-joan_2015.gif

CELEBRACIONS AL RESTAURANT

El Restaurant del Club és un lloc ideal per gaudir d'algun concert de música en viu o altres celebracions per a tots els públics en què la música sempre va acompanyada d'un àpat exquisit.

havaneres2015.gif

CONCERT D'HAVANERES

Cantada d'havaneres al Club Nàutic d'Arenys de Mar de la mà d'agrupacions catalanes reconegudes i que toquen arreu del territori. Acompanyem el concert amb un ambient estiuenc i festiu.

Activitats.png

TAMBÉ FEM

  • Pesca esportiva
  • Sopar de la pesca
  • Xocolatada de nadal
  • Barbacoa a la vela lleugera, dinar social de primavera o tardor a l'aire lliure
  • Processó de la Verge del Carme
  • Sopars a la fresca i espectacles
  • Dinars de recapte a l'Esplanada de Vela Lleugera
  • Dinars de regates, on convidem tots els esportistes i familiars a relaxar-se després d'una competició

I MOLT MÉS!