El Club Nàutic d’Arenys de Mar aconsegueix per primer cop la bandera blava

El Club Nàutic d’Arenys de Mar aconsegueix per primer cop la bandera blava

El guardó de Bandera Blava 2016 s'ha concedit a un total de 100 ports esportius o mixtos de tot l'Estat Espanyol.

09.05.2016 - La Fundació d'Educació Ambiental, amb la col·laboració de l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), ha atorgat la bandera blava al Club Nàutic d’Arenys de Mar, una distinció que concedeix aquesta entitat europea cada any per premiar la qualitat i l’aposta pel Medi Ambient tant de ports, ports esportius com platges.

El president del Club, Carles Ubach, celebra la bona notícia perquè és la primera vegada que l’entitat rep la bandera blava i considera que és un reconeixement per la feina feta amb els més de 1.500 infants que passen pel Club cada any, que reben una formació mediambiental perquè aprenguin a respectar la natura.

A més, Ubach explica que el Club està treballant en el projecte per a la renovació de la concessió el 2018 que inclou un conjunt de millores de tot tipus i també propostes mediambientals, amb l’objectiu de poder mantenir aquest reconeixement els propers anys. Aquesta i altres iniciatives encarades a conservar la bandera blava seran gestionades a partir d’ara per Jaume Vigo, vocal de la Junta Directiva del Club.

En total, quatre ports i una desena de platges del Maresme han obtingut la bandera blava aquest 2016. La Fundació d’Educació Ambiental havia premiat anteriorment la platja del Cavaió d’Arenys de Mar amb la mateixa distinció.