XX Memorial Joan Albó: Lluís Blanchar 1r en ORC i Ángel Revilla 2n en RI

19.03.2015 - El Vrolijk 37 'Comet@' del nostre consoci Lluís Blanchar, s'ha proclamat guanyador del XX Memorial Joan Albó en ORC. Nou velers participaven en aquesta categoria, puntuable per a la Copa Catalana Zona Nord. El GS-44 'Wave' de Clark Craig (CN Estartit) va quedar segon lloc mentre el Salona 37 d'Antoni Guash (CN El Balís) va ocupar el tercer lloc.

Entre els RI, amb vuit velers a la línia de sortida, la tripulació del First 35.7 'India' d'Àngel Revilla (CNAM) ha obtingut un meritori segon lloc, precedit pel First 31.7 'Pinetell' de Xavier Ribera, del CN Costa Brava. Joan Alfons Albó (CN Sant Feliu) ha quedat en tercer lloc.

En total s'han disputat tres proves al llarg del cap de setmana. Dissabte 14 es va muntar una prova costanera fins a les Illes Formigues, amb tornada al port de Sant Feliu de Guíxols, amb un vent variable d'1 a 12 nusos de nord i sud. Diumenge 15 es van disputar dues mànigues a ORC i una pels RI en aigües ganxones, amb un recorregut de dues boies i un vent que va bufar amb una mitjana entre 12 i 15 nusos.

Un cop acabades les regates, el president i el cap de l'àrea esportiva del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols, acompanyats de dos representants de la família de Joan Albó, van fer el lliurament de premis a l'edifici del Tinglado, tot gaudint d'una botifarrada que va aplegar tots els participants.