O’PEN BIC WORLD CHAMPIONSHIPS

29TH JULY TO 4TH AUGUST 2018

ARENYS DE MAR

platja d'Arenys

Les aigües d'Arenys acolliran, entre els dies 27 de juliol i 4 d'agost, el campionat mundial de la classe O’PEN BIC. Hi participaran més de 200 regatistes originaris de tots els continents i d'una quinzena de països diferents: Espanya, França, Alemanya, Itàlia, Austràlia, Japó, Nova Zelanda, Dinamarca, Estats Units entre d'altres.

Per l'organització del mundial totes les col·laboracions són benvingudes. BUSQUEM PERSONES voluntÀriEs que ajudin i acompanyin als participants durant la seva estada a Arenys.

Vols ser voluntari/a? Contacta'ns

 

La web oficial del mundial recull tota la informació tècnica per la inscripció i altres detalls del programa esportiu.

 
OpenBIC_WORLD_2018_Poster_800.jpg
 
 
 
DADES PERSONALS
Nom i Cognoms *
Nom i Cognoms
Data de naixement
Data de naixement
LESIONS I OBSERVACIONS MÈDIQUES A TENIR EN COMPTE
CONEIXEMENTS
Estudis reglats i altres coneixements
CONEIXEMENTS INFORMÀTICS *
CONEIXEMENTS NÀUTICS
EXPERIÈNCIA COM A VOLUNTARI? *
EXPERIÈNCIA AMB VELA LLEUGERA? *
IDIOMES
Amb un nivell per poder fer-vos entendre
PREFERÈNCIES I DISPONIBILITAT
PREFERÈNCIA D’ÀREA DE PARTICIPACIÓ
Podeu escollir espais i àrees de treball que us agradin més
DISPONIBILITAT *
Una aproximació per conèixer la vostra disponibilitat (després es podrà establir si tot el dia, matí o tarda)
 

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades (LOPD) i la normativa que la desplega, us informem que les vostres dades de caràcter personal estan incorporades al fitxer de l'activitat 'Voluntariat' dels O’pen Bic World Championship, el titular del qual és el Club Nàutic d’Arenys de Mar. Conforme el que estableixen els articles 15 i 16 de la LOPD, us informem que podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la seu d'aquesta fundació, a Oficina del Club Nàutic d’Arenys de Mar, zona portuària s/n Arenys de Mar o bé al correu electrònic vela@cnarenys.com He llegit i accepto la política de privacitat de dades En el cas de menors d'edat: disposo del consentiment dels pares, tutors o representants legals Autoritzo que la meva imatge pugui aparèixer en fotografies corresponents a les activitats organitzades per Club Nàutic Arenys de Mar en la pagina web o en publicacions destinades a difusió publica no comercial.

 

portada | web del mundial