Max Rondeau guanya la plata al Campionat d'Espanya d'Optimist en Categoria Sots 13

05.07.2015 - Gran setmana de regates de Max Rondeau al Campionat d'Espanya disputat a aigües del RCN de Laredo. El nostre regatista va aconseguir tres parcials 'top 10' en la general en les 11 mànegues disputades, per acabar finalment en el lloc 33è absolut, segon en la Categoria Sots 13 competint en una flota que agrupava els millors 150 Optimist de tot l'estat. Pol Marsans (CNAM) també va competir a Laredo, però mai va estar còmode amb les complicades condicions del camp de regates i va finalitzar en el lloc 45è.

© Pep Portas

Victòria en la general, tant absoluta com femenina, per la regatista mallorquina Aina Colom (CN Arenal), que culmina una temporada excepcional havent guanyat tant la Copa com el Campionat d'Espanya en ambdues categories. Segon lloc per Nacho Dávila (CN Vilassar) i bronze pel balear Javier Comas (CN La Rápita).