Iset Segura acaba en 2n lloc al Campionat d’Europa d’Optimist

20.07.2014 - Amb uns parcials de 5- 3- 1- 11- 22- 1- (43)- 2- 23= 68, Iset Segura obté una magnífica segona plaça al Campionat d'Europa d'Optimist disputat aquesta setmana en aigües irlandeses de Dublín, organitzat pel Royal Saint George Yacht Club.

La cancel·lació de l'última regata del Campionat d'Europa, prevista per ahir dissabte, deixa les classificacions tal i com van quedar divendres. L'última prova es va haver d'anul·lar per qüestions de seguretat, degut a l'espessa boira que regnava a la badia de Dublín.

Amb nou mànegues disputades, la romanesa Ebru Bolat (RCN de Romania) és la nova campiona d'Europa d'Optimist, amb un avantatge de 26 punts respecte a Iset Segura, l'única rival que li hagués pogut disputar el primer lloc a la mànega final.

Ebru Bolat és un bon exemple de superació. Fa dos anys, va quedar 99 de 105 en aquest mateix Campionat. L'any passat va ser 10a i aquest any s'ha imposat amb autoritat. Martina Müller, de Zúric, queda en tercer lloc a Dublín seguida de la italiana Alexandra Stalder. Julia Miñana, la segona representant espanyola, és finalment 5a, a només tres punts del podi.

El guanyador de la Gold Fleet entre els nois és Enzo Balanger de Guadalupe (FRA), havent descartat un 20è lloc com a pitjor resultat. El segueix a 10 punts Kasper Nordenram (Suècia). Els millors representants nacionals són Pablo Flethes, que acaba a la 8a plaça descartant un 37è lloc a la 6a regata. Pablo Luján és finalment 12è amb dues victòries parcials i un segon lloc, però amb un 27-28 i 29 a les darreres tres mànegues.