‘New Territories’ participa a la Cascais SB20 Winter Series i guanya l’última sèrie de regates

21.03.2016 - El soci del CN d’Arenys de Mar, Alexey Semenov, ha participat en l'edició d’enguany de la Cascais SB20 Winter Series de Portugal amb la seva embarcació ‘New Territories’ i es va proclamar campió el diumenge 20 de març de la cinquena sèrie, que es va disputar durant tot el cap de setmana. A la classificació general, ‘New Territories’ ha quedat a la 27ena posició.

D'esquerra a dreta, Fran Palacios, membre de la tripulació, i Alexey Semenov, propietari de 'New Territories' - Foto: © Anna Zykova.

Un total de 23 embarcacions de la classe SB20, a qui estava adreçada la regata, van participar en aquesta sèrie, que és alhora la tercera prova del 2016 i última del campionat Cascais SB20 Winter Series. El campionat va començar a l’octubre de l’any passat i s’ha celebrat durant els mesos de novembre (dues sèries), gener, febrer i març.

El dissabte 19 va ser un gran dia per navegar i es van celebrar les tres proves programades amb un vent de 8 nusos direcció oest, segons informa el Clube Naval de Cascais, on ha tingut lloc el campionat. La tripulació capitanejada per Hugo Rocha va fer una actuació destacada i, tot i que la primera prova no va ser brillant, van obtenir dues victòries en les altres regates.

El diumenge va començar amb poc vent i les embarcacions es van haver d’esperar una estona a l’aigua per rebre el senyal de sortida. El vent es va aixecar d’oest amb una intensitat de 10 nusos i ‘New Territories’ va seguir líder a la primera prova, però la segona prova se la va emportar ‘Dom Pedro Hotels’ (Portugal). La tercera prova prevista pel diumenge no es va poder acabar celebrant perquè el vent va caure en picat.

A la classificació general, ‘New Territories’ va quedar primer seguit de ‘Wildbeest’ (Gran Bretanya) de Rob Clark, Alexey Farenyuk i Anna Basalkina i ‘Dom Pedro Hotels’ de José Paulo Ramada, Gonçalo Ribeiro, Miguel Leal Faria i Antonio Pereira.