XXIX Gran Premi Principat d'Andorra

14.11.17- Aquest cap de setmana passat, 11 i 12 de novembre, s'ha disputat al Club Nàutic el Masnou el XXIX Gran Premi Principat d'Andorra. Les Classes participants han sigut Optimist G1 i G2, Laser Standard, Laser Radial, Laser 4.7, Europe, 420, Patí a Vela i Creuers.
La nostra Flota de Laser i els G1 i G2 d'optimist han participat en la regata.
La regata no ha estat marcada pels forts vents, això va fer que pels Lasers dissabte només poguessin realitzar una prova i el diumenge tres. Pels Optimist dissabte se'n va realitzar una i el diumenge dues.
De la nostra Flota de Laser van participar un total de 7 regatistes. Entre aquests destaquem amb la classe Radial a l'Oriol José, que va fer un 5è a la general, demostrant una millor estratègia a la regata.
Amb la classe Laser, en Gerard José va aconseguir una 6a posició a la general, acabant en una 2a posició en la seva última prova. En Ramon Miquel va fer una 19a posició a la general, seguit d'en Lluc Pérez amb una 21a posició arrossegat per la manca de vent. En Jordi Gossage es va classificar 26è.
La Flota de Laser ha augmentat amb dos germans, en Pol i en Biel Font. En Pol va quedar en una 15a posició per culpa d'un fora de línia, i en Biel Font 27è arrossegat per la manca de vent.
Els Optimist van realitzar una prova dissabte, també per la manca de vent, i dos proves diumenge.
En els Optimist cal destacar en Marc Miquel del G1 amb una 7a posició a la general de la categoria A. I del G2 en Sergio Roldán que va fer podi amb una 3a posició de la categoria C.