L'equip d'optimist a Salou

5.3.18-  Cap de setmana intens de la flota d'Optimist G1 i G2 a la Regata N2 Veles i Vents en aigües de Salou. Dissabte es van poder fer 3 regates amb condicions molt variables d'intensitat i direcció de vent, l'únic constant va ser la mala mar. Diumenge tot i que la flota va ser llençada a l'aigua aviat no es van aconseguir unes mínimes condicions per fer cap regata.

Continuem la dinàmica de tota la temporada d'aconseguir bons resultats generals amb podis a da una de les regates que hem fet fins ara. A Salou no va ser diferent i van pujar al podi com a 1r i 3r de la categoria C del G2 el navegants d'Arenys en Sergio Roldan i Roc Pérez. Tots dos tenen pràcticament l'ascens a G1 per la propera temporada a l'abast.

En G1, molt bon paper d'en Marc Miquel que va finalitzar 7è de la general amb un 3r lloc com a millor classificació en la tercera regata del primer dia. Destacar també que amb aquest resultat s'ha classificat per el proper Campionat d'Espanya hi participarà com integrant de la Selecció Catalana. De la resta del G1 l'Òscar Gimeno va penalitzar a la classificació final de la competició per una BDF, tot i així va finalitzar per la meitat de la taula classificatòria seguit de ben a prop per en Bernat Pérez, i en Víctor Gimeno que va patir una avaria mecànica que el va penalitzar durant bona part de la competició.

Finalment agraïr el paper del nostra entrenador de G1 i G2 l'Sven Stadel en l'assoliment d'aquests bons resultats i la consolidació dels navegants més joves al capdavant de la seva categoria. A partir d'ara el relleu al capdavant de la flota hi serà l'Albert Gelpí Cornudella, que ja va ser a Salou recolzant a l'Sven en la seva darrera regata com a entrenador d'Arenys