4a REGATA COPA SYNERA

11.10.17- Aquest cap de setmana passat s'ha disputat al Club Nàutic d'Arenys de Mar, la 4 Copa Synera, on van participar un total de 12 embarcacions.

Dissabte es donava la primera sortida a les 12:00 hores. El circuit era un bastó barlovent-sotavent de 6,4 milles nàutiques de distància amb sortida i arribada entre comitè i visor. La regata, amb vents d'entre 7 i 10 nusos, va transcórrer en un temps d'entre 1 hora i 1 hora i 45 minuts. Els primers a entrar van ser dues embarcacions del nostre Club, el Duende 52 seguit del Rats on Fire.

La segona prova del dissabte va ser més intensa, ja que el vent va arribar als 14 nusos. La sortida va ser neta i amb força intensitat per part de les tripulacions.

Diumenge es va fer travessia, un recorregut costaner entre Arenys i Mataró d'11 milles nàutiques i amb un "desmarcament" a barlovent d'1 milla nàutica. En aquesta sortida va destacar el Rats on Fire.
Durant el cap de setmana, els regatistes van poder esmorzar al Restaurant dels Mariners, i seguidament es va fer la reunió de patrons. El dissabte, després de l'arribada de les embarcacions, tots els patrons i les seves tripulacions van poder gaudir d'una botifarrada a la piscina del Club, i el diumenge d'una fideuada. Seguidament es van repartir els trofeus a tots els guanyadors de la regata.

En la Clase ORC 0-1 va obtenir un primer lloc la Diana Corominas, amb el Blue, del R.C. N. Barcelona. El segon lloc el va obtenir el nostre Soci i la seva tripulació, amb el Rats on Fire.

El Grup ORC 2 va fer un primer lloc l'Immens, de l'armador Alexandre Laplaza, del R. C. N. Barcelona, i en segon lloc el Vertigo Dos, de l'Antonio Guash, del C. N. El Balís.

Del Grup RI, la victòria va ser pel soci del nostre Club, en Jacinto Rodríguez, amb l'embarcació Duende 52. En segon lloc el Màgica, del Ferran Martínez del C.N. El Masnou, i en tercer lloc en Francisco Iglesias i la seva tripulació, amb el NUBA.

Des del Club Nàutic volem felicitar a tots els guanyadors i participants de la 4a Copa Synera.