Posts in Campionat Interclubs
Quarta i penúltima prova del 41 Campionat Interclubs: 'L'Immens', 'Tramendu' i 'Índia II' aguanten el pols de la resta de la flota

 La travessia entre El Balís i Blanes del 41è Campionat Interclubs durant el dissabte 13 de ferbrer, el tercer dia del trofeu, ha posat a prova la perícia i la força de les tripulacions. 

Read More
'L'Immens', 'Tramendu' i 'Nairam II' no cedeixen els primers llocs a l'equador del Campionat Interclubs

Vents molt variables del primer i segon quadrant, protagonistes de la primera de les tres travessies. Sense temps per perdre, el Comitè de Regates ha donat la sortida puntualment a les 11.30 h del matí del diumenge 7 de febrer a les classes ORC2 i ORC3.

Read More
Campionat Interclubs: 'Rats on Fire' i 'Comet @' s'imposen en els seus grups mentre que 'India II' acaba tercer

Imposar-se en 16 dels 18 parcials que sumen les sis mànigues disputades en cada un dels tres grups en competició indica la superioritat mostrada pels guanyadors en cada grup d'aquest 40 Campionat Interclubs de Barcelona.

Read More
La #40 Interclubs – Trofeu Jordi Vives en marxa

Els caps de setmana del 7 i 8 i del 14 i 15 de febrer la flota de Creuers comença a Barcelona la temporada de regates amb la Interclubs Zona Centre – Trofeu Jordi Vives. La regata és una de les més veteranes del calendari estatal i aquest any celebra la seva 40 edició.

Read More