Tornem a tenir la bandera blava

La Fundació d'Educació Ambiental, amb la col·laboració de l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), ha tornat a atorgar la bandera blava al Club Nàutic d’Arenys de Mar. El CNAM l’havia aconseguit el 2016 però en el marc del procés de renovació de la concessió i tot el projecte d’obres no s’havia tornat a demanar la candidatura que s’ha tornat a treballar i s’ha guanyat novament.

La bandera blava és una distinció que es concedeix per premiar la qualitat i l’aposta pel Medi Ambient tant de ports, ports esportius com platges. L’anunci ha estat celebrat, de manera especial per l’equip que ha treballat la candidatura, on s’hi ha destacat tot el treball que es fa amb el més de 1.500 infants que a través del CNAM que segueixen les activitats nàutiques i també reben una formació mediambiental perquè aprenguin a respectar el medi natural. També han estat valorades les accions de neteja i protecció del medi natural.

El projecte guanyador de la nova concessió ha inclòs un conjunt de millores i propostes mediambientals d’acord als criteris establerts i valorats pel guardó de bandera blava.