Les bones condicions permeten celebrar quatre proves el primer dia del Trofeu Emili Lledó

Les bones condicions permeten celebrar quatre proves el primer dia del V Trofeu Emili Lledó

12.03.2016 - La cinquena edició del Trofeu Emili Lledó al Club Nàutic d’Arenys de Mar ha començat amb una primera jornada amb condicions molt bones: un vent de garbí de 12 nusos sostinguts tant de força com de direcció i amb un mar pla i encalmat, que ha permès celebrar fins a quatre proves de les sis previstes per les dues flotes de Laser, els radial i els 4.7.

El dia no hauria pogut acompanyar més. La primera sortida s’ha donat cap a les 12.30 h per la flota de Laser Radial, d’uns 30 participants, que ha fet un recorregut ZO. Després, els 4.7. (per sobre de 20 participants) han començat la seva regata amb un recorregut ZI. En cap de les proves hi ha hagut un fora de línia. Competició i esportivitat són els adjectius que resumeixen la jornada.

La regata ha comptat amb la participació de dos dels tres fills d’Emili Lledó, el soci en memòria del qual el trofeu porta aquest nom. Tomàs Lledó s’ha classificat entre els deu primers de la general, mentre que Llorenç Lledó està per sota de la mitja taula. En la categoria Radial, els germans Ferran i Diana Alborch han estat baixes. Sí que ha competit, en canvi, Oriol José, que s’ha classificat provisionalment per sobre de la meitat de la taula.

En 4.7, els representants del CN d’Arenys de Mar Lluc Pérez, Marc Viaplana i Àlex Viaplana han navegat molt bé i es troben en posicions mitjanes a la classificació general. Demà, diumenge 13 de març, continuarà la regata amb dues proves més programades, de manera que només que se celebri una ja es podrà fer el descart. Les previsions de moment no són del tot bones; és possible que faci poc vent.