Paco Llobet sisè en 2.4 al Campionat del Món de Vela adaptada

Foto:  Miguel A. Páez /  Club Náutico Puerto Sherry

Foto: Miguel A. Páez / Club Náutico Puerto Sherry

“Els teòrics favorits van imposar la seva llei” així resumia la classificació final la nota oficial del Club Náutico Puerto Sherry, organitzador del La Caixa Para World Sailing Championship. Aquesta confirmació dels favorits va ser més clara i contundent entre els 18 vaixells de la flota de 2.4, on l'actual campió olímpic el francès Damien Seguin va imposar-se amb uns resultats impressionants de 10 victòries parcials. El va seguir en segon lloc l'italià Antonio Squizzato i en la tercera posició el noruec Erikstad.

La representació española va situar-se els llocs següents ja fora de podi: Arturo Montes en quarta posició final, Jordi Cargol en cinquena i Paco Llobet en la sisena posició de la general.

“Més vent del que esperava”

En Paco Llobet està molt satisfet de com ha resolt tècnicament el campionat. Estrenava joc de veles i, encara que va tenir més vent del que havia previst i és habitual en aquesta `peoca a Cadis.

El regatista del CNAM està molt content amb la competició de primer nivell de vela dapatada i, també, amb els resultats finals. Destaca també el fet de les “dues lligues” que hi ha a la classe, entre els “professionals” que reben un important suport econòmic i recusos i que van disputar-se el primer i segon lloc, i la resta de patrons que participen amb molt d’esforç personal i poc suport més. Aquestes dues lligues són les que coincideixen amb els “teòrics favorits”.

Consultar les classificacions generals aquí.

Galeries fotogràfiques.

Fotos: CN Puerto Sherry

Fotos: CN Puerto Sherry

Últims Tweets

Oriol Ferran