Manifest de la FCV

 

Manifest de la FCV

CNAM transparent.gif

28.09.17-  Davant dels greus esdeveniments que s'està vivint aquests dies a Catalunya, el Club Nàutic d'Arenys de Mar vol manifestar la seva adhesió a les Institucions catalanes i subscriu el Manifest publicat per la Federació Catalana de Vela.

MANIFEST:

Davant dels greus i excepcionals esdeveniments que estem vivint aquests dies, de vulneració de drets tan fonamentals com la llibertat d'expressió, o el dret de reunió, el dret a la intimitat, entre d'altres, i que entenem que afecten seriosament la convivència i el respecte als valors fonamentals de qualsevol societat democràtica, volem manifestar que:

- El respecte als valors democràtics i a les institucions catalanes i a les persones que les configuren, escollides pels seus ciutadans, són la base de la societat.

- El diàleg i el consens són les vies imprescindibles per arribar a acords. Les mesures repressives, de por o de força, no faciliten en cap cas, la resolució dels conflictes.

- Entenem que les lleis són l'expressió de la voluntat dels pobles i per tant, poden ser modificades i actualitzades per tal d'adaptar-se a un món canviant, amb realitats noves, per la via del diàleg i el consens.

- Només des de la llibertat i el respecte a les persones i a les idees és possible educar els infants i joves per tal que esdevinguin autèntics ciutadans solidaris i compromesos amb els altres.

Junta Directiva CN Arenys de Mar