Ioga al CNAM

Ioga al CNAM

Ioga al CNAM.png

12.09.17-  Al Club Nàutic d’Arenys de Mar no deixem mai de fer activitats. Aquest hivern ens iniciem amb el Ioga. Tindrà lloc a les nostres instal·lacions, cada dissabte de 9:00 a 10:30.

El ioga té molts beneficis, tant a nivell físic com emocional i des del Club us convidem a fer un Ioga integral. És un tipus de ioga suau però a la vegada molt energètic i dinàmic que s’adapta al nostre estil de vida actual i que integra l’energia de les diferents disciplines.

Les classes estan formades per una sèrie d’exercicis d’escalfament i estiraments suaus per anar guanyant en elasticitat aportant salut i benestar al nostre cos.

A més a més s’incorporaran pràctiques tan importants com el Pranayama, exercicis de respiració i concentració, que ens portarà a un estat de relaxació i meditació que ens ajudarà a gaudir d’estats de quietud i equilibri mental.

Els beneficis del ioga en són molts, pots entrar en un estat de relaxació i benestar, renovar l’energia, enfortir el cos, relaxar la ment i vèncer l’estat d’estrès, cansament i ansietat tot recuperant l’energia vital del cos.

Les inscripcions ja estan obertes, i començarem aquest proper dissabte 16 de setembre.

Només heu de descarregar-vos la fitxa d’inscripció i enviar-la per e-mail a info@cnarenys.com, o ens podeu trucar al 93 792 16 00 per qualsevol consulta.

Veniu a gaudir d'aquest esport  amb unes vistes immillorables, i carregueu-vos d'energia!

Fitxa d'inscripció