El "Rats on fire" guanya l’Interclubs-Jordi Vives

Rats on Fire, de Rafael Carbonell (CN Arenys de Mar), s’ha emportat el títol del Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives en ORC. Baldufa Tres, de Santiago Pérez (Reial Club Nàutic Barcelona) ha estat el guanyador en la categoria de Solitaris, en una regata plena d’emocions on el temps ha acompanyat en tot moment. El Reial Club Nàutic de Barcelona ha guanyat el Trofeu Jordi Vives per a equips

La darrera jornada de la Interclubs, una de les competicions amb més tradició del calendari català anual de regates, es va iniciar amb vent de garbí que va anar pujant fins arribar als 17 nusos i va permetre una fantàstica navegabilitat.

Rafael Carbonell, amb el Rats on Fire que ja havia guanyat l’Interclubs de 2018, va ser guanyador indiscutible d’aquesta nova edició en ORC1 després de quedar destacat el primer cap de setmana de regates. En les categories ORC 2, L’Immens, d’Alexandre Laplaza (RCN Barcelona) va imposar-se com a guanyador i en ORC 3-5 va guanyar Tramendu, de Salvador Vieta (RCN Barcelona). En la categoria Solitaris enguany la millor navegació va ser de Baldufa Tres, de Santiago Pérez (RCN Barcelona).

Tanmateix en la classificació Interclubs-Trofeu Jordi Vives per a equips de tres vaixells amb tripulació del mateix club que no competeixen a la mateixa classe, el trofeig va ser pel Reial Club Nàutic de Barcelona.

Veure les classificacions:

<<Resultats Interclubs Trofeu Jordi Vives 2019>>

46544963444_9690f52a9c_o.jpg

Últims Tweets

Oriol Ferraninterclubs