El 'Boria Blava' de Jordi Viñals guanya la tercera prova del Trofeu Timoner

El 'Boria Blava' de Jordi Viñals guanya la tercera prova del Trofeu Timoner

21.09.2015 - Aquest dissabte 19 de setembre es va disputar la tercera prova (de sis previstes) del Trofeu Timoner, regata que ja compta amb 20 inscrits. Els participants van gaudir d'una jornada de sol, bona temperatura i un vent de xaloc que va bufar entre 4 a 6 nusos.

El Comitè va muntar un recorregut de 7 milles, amb anada i tornada a una balisa davant de Sant Pol de Mar. El rumb va ser al través tant en anar com en tornar, i alguns ho van aprofitar per hissar l'espí asimètric en els dos trajectes.

El primer a arribar va ser el GS-40 'Boria Blava' de Jordi Viñals, que va trigar 1.36 hores en completar el recorregut. Molt bona regata també del Salona 37 'Xabec' de Julio Gutiérrez i del First 35s5 'India II' d'Àngel Revilla, segon i tercer respectivament. 

Classificacions provisionals