La Lliga d’estiu Balís-Arenys clou amb una bona regata

Els vaixells inscrits i participants a la Lliga social van gaudir d’una darrera bona regata aquest diumenge passat per tancar la competició d’estiu. Unes condicions immillorables -amb un vent de component 250 graus i intensitat d’entre 6 i 8 nusos-que va decidir al Comitè de fer un recorregut de triangle equilàter de 2 milles teòriques per tram.

Un total de nou embarcacions van fer la sortida. Aquests són els resultats d’aquesta setena regata (cliqueu) i aquesta ha estat la classificació final de la Lliga d’estiu. El Nuba II de Paco Iglesias i els dos Duende de Jacinto Rodriguez han fet els millors resultats dels socis arenyencs a la classificació final.

El Nuba II i el Duende 50 han guanyat, respectivament el primer i segon lloc de la categoria ORC 0-2. El Blue Marlin III, patronejat per Diego Cascales del CN El Balís, ha estat el guanyador dels grups ORC 3-4 i RI. A la categoria Club, la victòria ha estat pel Duende 52.

D’aquesta manera es clou la lliga d’estiu de creuers, que organitzen conjuntament el Club Nàutic el Balís i el Club Nàutic d’Arenys de Mar. Al conjunt de regates d’estiu hi han participat 17 embarcacions. El proper diumenge, 23 de setembre començarà la competició de tardor amb la primera regata social.