Rats on Fire es proclama campió de la 36 Copa del Rey MAPFRE

Rats Campio Copa Rey

10.08.2017–El nostre Soci, Rafael Carbonell, junt amb la seva tripulació i el patró canari Rayco Tabares, s'ha proclamat campió de la 36a Copa del Rey de la classe ORC1, amb un final increïble. Fins a l'última jornada de la regata no va superar el Corel 45 Aifos de l'armada espanyola, del Rey Felipe VI.
L'Aifos sortia amb una avantatge de sortida de sis punts. A la primera mànega es va imposar el Porrón IX, del Real Club Náutico de Valéncia, mentre que el Rats on Fire entrava quart a temps real, a 17 segons per davant del líder, però el rating li va jugar una mala passada a l'Aifos, que els deixava a l'onzena posició, i en segona posició quedava el Rats o Fire.
A la segona mànega l'Aifos perdia per un punt i de nou el Rats on Fire, quedava sisè en temps real, això significava que superava al Rey Felip VI per 50 segons, deixant-lo en una 14a posició.
Tot i que l'Aifos va estar al capdavant durant tota la setmana, el nostre Soci i la seva tripulació s'han endut el trofeu de 36 Copa del Rey MAPFRE.
En aquesta regata també hi ha participat en classe IRC el Duende 52, d'en Jacinto Rodríguez, quedant en 12a posició de la seva categoria.
El New Territories, de l'Alexey Semenov amb el seu J80 ha quedat en una 6a posició.
Ara queda preparar-se per la següent Copa del Rey i desitjar-los molta sort per les futures regates.