Es disputa el Campionat d'Espanya de Laser 4.7 al Mar Menor

10.12.2014 - Ferran Alborch i Èlia Miquel van ser els representants del Nàutic d'Arenys al Campionat d'Espanya de Laser 4.7 Sub-16 i Sub-18, que es va disputar del 6 al 8 de desembre al Mar Menor, organitzat pel Club Náutico Mar Menor, a Los Alcázares.

Un total de 117 regatistes de totes les comunitats espanyoles van participar a la prova, que després de les mànegues de classificació es va dividir en els Grups Or i Plata.

Es van disputar fins a 12 proves en total (11 al Grup Plata), amb vents del nord de fins a 25 nusos els dos primers dies, baixant en la jornada final fins al punt que el Comitè va haver d'escurçar la darrera prova.

Ferran (16 anys) tanca el campionat com a 50è classificat en el Grup Or. Destacar els seus bons inicis de regata, amb 7 virades a sobrevent entre els 7 primers d'Espanya del Grup Or. Els seus millor parcials van ser un 12è i un 15è lloc.

Èlia (15 anys) va haver de donar tot el seu potencial amb el fort vent que va bufar a Los Alcázares. A la primera jornada va fer parcials per acabar en places de Grup Or, fins que la pujada del vent la va relegar al Grup Plata. Els seus millors parcials (6ª i 8ª) els va aconseguir a la jornada final.

Alejandro Bethencourt (RCN Arrecife), de 16 anys, va ser el millor absolut en el Grup Or i entre els Sub-18. El guanyador en Sub-16 va ser el local Rafa de la Hoz, de 15 anys, 2n a la general. I el millor absolut al Grup Plata va ser el regatista de 14 anys (1r Sub-16) Jack Berry (CNSA).

Entre els catalans, Marcelo Cairo (CN Cambrils), de 14 anys, va quedar 3r en el Grup Or i 2n Sub-16, mentre que Albart Carcellé (CN Altafulla), de 16 anys, va acabar 4t absolut i 2n Sub-18.