CNAM al XXX Campionat d'Andorra al Masnou

Condicions excel·lents pel XXX Gran Premi Principat d’Andorra que es va celebrar, aquest cap de setmana, al Club Nàutic El Masnou . Bona regata que van gaudir part de l’equip arenyenc d’Optimist i Laser i celebrar el debut en competicó de Julia Strempel.

Sol, bona temperatura i vent des de bon matí de dissabte que van gaudir-neels més de tres-cents regatistes de les diferents classes de vela lleugera que van complir tot el programa previst. Diumenge s’hi van afegir tretze velers que van participar a la regata de creuers amb un recorregut costaner.

La primera jornada amb un vent de 18 nusos i d’una temperatura de 20 graus, es van donar condicions excel·lents per navegar per les tres classes Laser, els Europa i el Grup 2 d’Optimist van fer 3 proves, els 420 i el Grup 1 d’Optimist 4 i els Patins 1. El diumenge el vent fa afluixar una mica i la temperatura va pujar uns graus. Els anfitrions van aconseguir bona part dels llocs destacats del podi però cal destacar el bon paper dels nostres regatistes de Laser i Optimist

En la classe Laser el guanyador va ser en Pep Cazador, seguit d’en Leandro Rosado i de l’Alfredo Vàzquez.

En la classe Laser Radial el guanyador al final de les sis proves va ser en Víctor Moure del Club Nàutic El Masnou, seguit del Max Urquizu i del Francesc Martínez. La primera fèmina va ser l’Èlia Miquel.

En la classe Laser 4.7 va guanyar l’Arnau Gelpí del CN Balís, seguit del Gregoria de Urdanibia i del Robert Keal (IRL). La primera fèmina va ser la Mariona Rahola (CN Balís). Un bon paper de Gerard José (CNAM) que va fer el lloc 8 i també de Julia Strempel que debutava en competició i fa fer un meritori lloc 22.

En la classe 420 els guanyadors van ser  el Nacho Davila i el Javier Mestre, seguits del Lucas i el Teo Pares i, en tercera posició, el Sigfrid Rovira i la Cris Cortes. En la classe Europa, el vencedor fou en Marc Tello, seguit de l’Isaac Vila i del Marc Arrufat. La primera fèmina va ser la Patrícia Figerola.

En el grup 1 d’Optimist els podis foren els següents: en categoria A el Kwintan Bonghys (BEL), en Ben Mueller (GBR) i l’Alejandro de Maqua; en categoria B la Mariona Ventura (CNEM), l’Izan Codinachs i en Leo Birgersson (SWE); en categoria C en Daniel Garcia (CNEM) , en Tomàs Molto i en Gerard de Soria. En G2 La Jana Rahola (CNAM) va fer un 4t lloc de la categoria C

En la classe Patí a Vela, després de les dues proves realitzades, el guanyador de la categoria 1 fou en Jordi Cunill, seguit del Ramon Puigoriol i del Toni Garcia, i en categoria 2 en Gregori Contreras, seguit d’en Ferran Manén i d’en Xavi Vives.

En la classe Creuers, el guanyador en Grup 1 fou en Jaume Samon (Miaja X), seguit de l’Òscar Chaves (Hydra) i de Maribel Cadenas (Maximo). En Grup 2 el guanyador ha esta l’Ernest Sànchez (Love 26), seguit de l’Emili Costabella (Gambol) i del Carles Llorca (White Magic). No hi va participar cap creuer arenyenc.