El CNAM amb la Marató

El proper diumenge 16 de desembre, el Club Nàutic es solidaritza amb la Marató de TV3. Es tracta d'una jornada oberta per tothom, on podrem compartir una tassa de xocolata calenta, i seguidament sortir a navegar tots plegats

Read More
Oriol Ferranbnam
Els Laser a Salou

Aquest cap de setmana l’equip de Laser del CNAM ha participat al trofeig Halloween organitzat pel Club Nàutic de Salou. Dues jornades ben diferents des de l’aspecte de vent. Dissabte amb poc vent i diumenge amb vent.

Read More
Oriol Ferranbnam
El Sopar del Soci 2019

Com cada any, celebrem el sopar del soci, aquesta festa és una de les celebracions més especials del Club perquè reuneix a tots els socis i s'entreguen premis als navegants i regatistes més destacats de l'any.

Read More
Oriol Ferranbnam
Vela inclusiva des de la BNAM

El CNAM a través de la Base Nàutica ha començat amb els Serveis Socials de l’Ajuntament d’Arenys de Mar un treball conjunt per facilitar l’accés al mar i els esports nàutics com a procés d’inclusió social.

Read More
Oriol Ferranbnam
El Duende 52 puja al podi del Balís

El Club Nàutic El Balís ha celebrat aquest cap de setmana la 19a edició del Gran Premi El Balís de creuers en un cap de setmana on les excel·lents condicions meteorològiques han fet que tot l’estol gaudís de dues grans jornades de navegació. El Duende 52 de Jacinto Rodríguez ha estat la representació arenyenca al podi.

Read More