Testimonis de l'OPEN BIC

Els campionats d'OPEN BIC, mundial i europeu, han tingut un complet seguiment a través de les xarxes socials. D'aquest seguiment en directe n'han quedat un conjunt d'entrevistes i testimonis en vídeo que es poden consultar des de la pàgina de Facebook del CNAM i el perfil d'Instagram.

Read More
Jacinto Rodríguez, sempre a la canya

En Jacinto Rodriguez, patró del Duende i soci del CNAM; ha estat amb 87 anys, el participant més veterà de la darrera edició de la Copa del Rei. I no només això sinó que ha participat a totes les 37 edicions que s'han disputat a la badia de Palma. L'especialista de vela de La Vanguardia, Suso Pérez el va entrevistar i li va dedicar una crònica durant els dies de la Copa del Rei.

Read More
Només va faltar una mica de vent

El Campionat O'pen Bic World Championship 2018 va patir la manca de vent. Del conjunt de proves previstes només van poder-se completar una mànega per a la categoria sub-13 i dues per a la categoria sub-17. El regatista australià Breanne Wadley va ser declarat vencedor de la classe sub-13 i el neozelandès Jacob Pye de la classe sub-17.

Read More