Comment

El Rats on Fire i l’Es Tes Unno guanyen el Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives

El Rats on Fire, de Rafael Carbonell (CNAM) va alçar-se dissabte amb el títol del Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives en ORC, després de la celebració de l’última regata en aigües d’Arenys de Mar. L’Es Tes Unno, de Francisco Soldevila (RCN Barcelona), va proclamar-se campió en RI, en un cap de setmana ple d’emoció on van decidir-se els guanyadors de la 43 edició del trofeu.

Comment

Comment

L'equip d'optimist a Salou

Cap de setmana intens de la flota d'Optimist G1 i G2 a la Regata N2 Veles i Vents en aigües de Salou. Dissabte es van poder fer 3 regates amb condicions molt variables d'intensitat i direcció de vent, l'únic constant va ser la mala mar. Diumenge tot i que la flota va ser llençada a l'aigua aviat no es van aconseguir unes mínimes condicions per fer cap regata

Comment

1 Comment

L'Interclubs arriba a Arenys

El vent de garbí de fins a cinc nusos va bufar durant el matí de dissabte, permetent la sortida dels dos grups des de Sant Andreu de Llavaneres, fins arribar als dotze nusos en la línia d'arribada a Premià de Mar. Ja diumenge, amb unes fantàstiques condicions, el vent va rolar de xaloc a llevant i els vaixells van encarar rumb directe fins al port d'Arenys de Mar amb un vent d'uns deu nusos.

1 Comment

Comment

Arrencada amb contrastos de l'Interclubs

El primer cap de setmana de la Interclubs ha estat de contrastos. Dissabte només van poder navegar els del Grup Performance, deixant els del Grup Challenge sense sortida per falta de vent. En canvi diumenge va acabar amb ratxes de fins a 20 nusos.

Comment

Comment

Arrenca l'Interclubs

L'Interclubs és un campionat de creuer que organitzen el Club Nàutic d'Arenys de Mar, el Real Club Náutico de Barcelona, el Reial Club Marítim de Barcelona i el Club Nàutic El Balís.

Comment

Comment

El Club celebra el Sopar de Nadal

Tots els socis del Club Nàutic d’Arenys de Mar es van reunir ahir 16 de desembre al Saló Social per celebrar el Sopar de Nadal, on es van guardonar els 20 regatistes i navegants més destacats de l’any

Comment

Comment

Navega amb la Marató

El pròxim diumenge 17 de desembre, el Club Nàutic d'Arenys de Mar amb col·laboració del Club Nàutic El Balís, organitzarem una jornada solidària navegant amb tot tipus d'embarcacions.

Comment

Comment

Halloween Race

Durant aquest cap de setmana passat, 18 i 19 de novembre, el Club Nàutic de Salou ha organitzat una nova edició de la Regata Halloween Race,

Comment

Comment

Campionat de Catalunya RI

Aquest cap de setmana passat 14 i 15 d’octubre, es va disputar al Club Nàutic d’Arenys de Mar el Campionat de Catalunya per embarcacions amb certificat de ràting RI, Solitari o A2.

Comment

Comment

4a REGATA COPA SYNERA

Aquest cap de setmana passat s'ha disputat al Club Nàutic d'Arenys de Mar, la 4 Copa Synera, on van participar un total de 12 embarcacions.

Comment

Comment

Manifest de la FCV

Davant dels greus esdeveniments que s'està vivint aquests dies a Catalunya, el Club Nàutic d'Arenys de Mar vol manifestar la seva adhesió a les Institucions catalanes i subscriu el Manifest publicat per la Federació Catalana de Vela.

Comment

Comment

Ioga al CNAM

Al Club Nàutic d’Arenys de Mar no deixem mai de fer activitats. Aquest hivern ens iniciem amb el Ioga.El ioga té molts beneficis, tant a nivell físic com emocional i des del Club us convidem a fer un Ioga integral.

Comment

Comment

Havaneres

Aquest proper dissabte 2 de setembre t'esperem a la piscina del Club, a partir de les 22:00 hores, per gaudir, com cada any, de les havaneres.

Comment