Golf Sant Vicenç

Golf-Sant-Vicenc-abonado-03.jpg
 
 

El Club de Golf Sant Vicenç de Montalt ...

està situat en una zona única amb una climatologia excepcional per jugar a golf. Paisatges de gran bellesa, amb meravelloses vistes al mar i muntanya. Climatologia mediterrània, suau i agradable per gaudir del golf durant tot l’any. L’orografia del terreny permet gaudir d’un recorregut molt agradable i variat, i ofereix al jugador la possibilitat d’experimentar el veritable plaer de jugar a golf.

Camp de 18 forats en un clima únic i inigualable per gaudir del joc tot l’any. Acords i col·laboracions amb més de 50 clubs de tota Espanya. Golf Sant Vicenç de Montalt es troba a cinc minuts del Port d'Arenys  i a tan sols 34 km de la costa de Barcelona.

Perquè el camp de golf és un escenari ideal no només per practicar esport i disminuir l’estrès, sinó també per potenciar les relacions amb els clients, proveïdors, directius, etc. i concretar o tancar els seus tractes comercials. Perquè, posem a la teva disposició els millors recursos del nostre Club per a les teves activitats de promoció, RRPP, RSC, activitats esportives, reunions, formació…