FLOTES

anchor_icon.png
PROMOCIÓ FLOTES 2017 - 2018
Feste Soci Esportiu
Si els nens es fan socis esportius, podran gaudir de descomptes especials en les quotes de les flotes.

La nostra Escola de Vela, oficialment reconeguda per la Federació Catalana de Vela, és una de les millors de la costa catalana i bressol de reconeguts navegants i regatistes. El programa de Flotes del Club Nàutic d'Arenys de Mar és una activitat per a nens, nenes i joves de 7 a 14 anys amb l'objectiu d'apropar-los al món del mar a través de la vela lleugera per ensenyar-los a estimar i respectar l'esport marítim.

Les flotes de vela lleugera estan formades per grups d'entrenament d'Optimist i Laser on l'objectiu és divertir-se i aprendre a navegar, fomentar l'educació a través de l'esport, estimular la cooperació i el treball en equip, fer amics i poder arribar a competir. Aprendre, endinsar-se al món de la vela i passar-ho bé té més importància que l'optimització i la competició.

Les flotes estan organitzades en diferents grups segons el nivell. A cada temporada entrenem perquè els regatistes aprenguin i puguin superar els nivells d'iniciació per començar a competir en diverses regates que es disputen durant la temporada, que dura de setembre a juny.

 

Organització de les flotes

Classe Grup Entrenament Horari d'entrenament Competició Descans
Optimist 1 - 2 2 caps de setmana / mes Dissabte i diumenge: 11.00 - 15.00 h 1 cap de setmana / mes (segons calendari) 1 cap de setmana / mes
Optimist 3 3 cap de setmana / mes Dissabte i diumenge: 11.00 - 15.00 h - 1 caps de setmana / mes
Laser 1 2 caps de setmana / mes Dissabte i diumenge: 11.00 - 15.00 h 1 cap de setmana / mes 1 cap de setmana / mes

*Els horaris d'entrenament poden canviar segons les condicions meteorològiques

*Disposem d'embarcacions per a tots els nivells

*Les embarcacions poden ser cedides pel Club a tots aquells navegants novells que ho sol·licitin