ESCOLA DE VELA

anchor_icon.png

Has navegat alguna vegada? T'agradaria provar-ho? L'equip de monitors del Club Nàutic d'Arenys de Mar t'inicia en les tècniques de la navegació perquè t'aficionis a un nou esport. Els cursos del CN Arenys s'adrecen a nens/es, joves i adults i són ideals per a persones o grups que tinguin ganes d'aprendre i divertir-se navegant per la costa catalana!

Et formarem perquè aprenguis a portar una embarcació de manera autònoma i segura amb activitats variades i adaptades a les teves necessitats.

vela@cnarenys.com

OFERTA TEMPORADA
Curs de vela
1 cap de setmana 8 hores (4 h / dia)
80,00 €

DESTAQUEM...!

  • Bateig de vela: sortida de dues hores amb un Raquero amb l'acompanyament d'un monitor. Aquesta embarcació és de vela lleugera i s'utilitza per aprendre a navegar. El recomanem a les famílies o grups d'amics que tinguin ganes de passar un dia diferent. L'aprenentatge és més relaxat i no té el mateix caràcter tècnic dels cursos. També per a nens i nenes
Maniobra3.jpg
  • Cursos de vela: duren 5 dies i estan pensats per superar un primer nivell d'iniciació a la vela lleugera amb diverses embarcacions. Una vegada superat el curs, el navegant podria sortir de manera autònoma sense el reforç d'un monitor
  • Sessions separades per aprendre a navegar amb Laser i 420
  • Cursos de caiac. En dies que la mar està tranquil·la, aprendre a remar en caiac és un exercici divertit i força esportiu, i més si ho gaudeixes amb la teva gent!

ACTIVITATS INDIVIDUALS

Activitat Durada Preu
Curs de vela 20 hores 190,00 €
Classe de perfeccionament (Laser, 420 i Optimist) 1 hora 25,00 €
Bateig de vela individual 2 hores 25,00 €
Caiac individual 1 hora 15,00 €
Curs de submarinisme (OWD) 2 caps de setmana 300,00 €
Bateig de submarinisme
per principiants
2 hores 60,00 € (individual) / 40,00 € (doble)
Parasailing 12 minuts 55,00 € (individual) / 85,00 € (doble)
Jet Ski 15 minuts 55,00 €
 

CONEIX ELS NOSTRES PROGRAMES