Què t'oferim a la BNAM?

A la BNAM pots començar de zero, reprendre l'activitat que sempe has volgut i perfeccionar la teva tècnica en les disciplines de caiac de mar, SUP, windsurf, catamarà, patí de vela, OpenBIC class i BIGSUP. 

 
 
tastes.jpg

tastetS

Els tastets són una manera de tenir un primer contacte amb les activitats nàutiques. Ideal per aquelles persones que no tenen clar si els agradarà prou com per fer un curs o que tenen ganes de provar amb l'ajut d'un monitor.

Oferim tastets en totes les disciplines, tenen una durada d'una hora. 


CURSOS I SESSIONS

Els Cursos i sessions de la BNAM. estan dissenyats per aprendre les tècniques específiques de cada disciplina d'una manera pràctica i divertida. Adaptem diferents metodologies segons les necessitats de cada alumne. Tenen diferent preus i  durada, segons l'especialitat. 

Sessions
Sessions de 2 hores de duració. 

Tenen 2 objectius principals: 

1) Per aquelles persones que no tenen clar si volen fer un curs sencer, és una manera de provar. 

2) Per aprendre tècniques específiques d'alguna de les disciplines

Cursos
Per començar de la manera més correcte qualsevol de les disciplines que oferim. Tenim cursos d'iniciació, intermitjos i avançats segons la necessitat de cada usuari.

CURSOS.jpg

LLOGUER DE MATERIAL

Tenim material per llogar:  Caiacs individuals, Caiacs dobles, SUP, BIGSUP, windsurf i Catamarans.


IMG_20170716_185003_405.jpg

CASAL DE MAR I PLATJA

El Casal de Mar i Platja de la BNAM  -coincidint sempre en períodes de vacances escolars-  està especialment pensats per nens i joves.

Es tracta d'un casal multidisciplinar, on practiquem totes les disciplines que oferim a la Base i on treballem diferents aspectes: Treball en equip, Respecte, Cooperació, Igualtat, Resolució de conflictes, Jugar net, Coneixement i cura del medi,Creació de lligams i Aprenentatge empíric. 

Oferim diferents horaris i opcions, per tal que s'adaptin a les necessitats de cada família : Matins, Tardes, Dia sencer i/o Setmana. 

 


Tot l'any en remull

És un programa especial per seguir practicant activitats nàutiques tot l'any. 

Caps de setmana de setembre a juny. Tots els dissabtes i diumenges  de 11 a 14h podem seguir practicant les activitats que ens apassionen: Catamarà, Vela, Windsurf, SUP i/o Caiac. 

Bonus mensual o dies solts.

20170712_113844.jpg