ACTIVITATS

Has navegat alguna vegada? T'agradaria provar-ho? L'equip de monitors del Club Nàutic d'Arenys de Mar t'inicia en les tècniques de la navegació perquè t'aficionis a un nou esport. Els cursos del CN Arenys s'adrecen a nens/es, joves i adults i són ideals per a persones o grups que tinguin ganes d'aprendre i divertir-se navegant per la costa catalana!

Et formarem perquè aprenguis a portar una embarcació de manera autònoma i segura amb activitats variades i adaptades a les teves necessitats.

vela@cnarenys.com

ESCOLES

El programa Escoles del Club Nàutic d'Arenys de Mar està integrat per diverses opcions d'activitats nàutiques per a grups escolars de primària i secundària. Seguint les pautes dels estàndards d'ensenyament de l'Escola Catalana de Vela. 

GRUPS

Sigueu un grup d'amics, un grup de treballadors d'una empresa o un grup familiar, al Club Nàutic d'Arenys de Mar us ho posem fàcil perquè exerciteu les habilitats del treball en equip i sigueu més grup que mai! 

INDIVIDUAL

Prefereixes un servei personalitzat? Apuntat a les activitats individuals. Tindràs un monitor per a tu sol, que s'adaptarà a les teves necessitats i t'ajudarà a millorar la teva tècnica.